2020-ban is  4 olyan nap van, ami 10 Milliószoros Erővel Bír!

 Tökéletes napok arra, hogy megteremtsük vágyainkat és megszabaduljunk a félelmeinktől. De mégis mely napokat kell várni 2019-ben?
Naptárt elő, és már Most írd be a Dátumokat!

Az első tízmilliószoros nap: 2020 Március 9

A második tízmilliószoros nap: 2020 Junius 5

A harmadik tízmilliószoros nap: 2020 Julius 24

A negyedik tízmilliószoros nap: 2020 November 7

 

TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP TÁMOGATÁSÁVAL DUPLA SZERTARTÁST VÉGZEK!

A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.

Mi is az a: 10. Milliószoros Nap?

A tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.

Készüljünk rá tudatosan!

Először meg kell szabadulnunk negatív érzelmeinktől, hogy felcserélhessük azokat pozitívakra. Következő lépésként gondolatainkat
irányítsuk azokra a dolgokra, amelyeket teremteni szeretnénk. Nagyon fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosítsunk, mint a
szeretet, a harmónia, a béke, az öröm, a kedvesség, a hála, a gyógyulás, a siker. Igyekezzünk, hogy egész nap ezek az érzések járjanak át, és terjesszük ki őket családunk tagjaira is.

 

NEGATÍV ENERGIA BLOKKOLDÁS + POZITÍV ENERGIA BEINDÍTÁS MÁGIÁT VÉGZEK!

A mindennapokra is igaz, hogy gondolkodásod határozza meg valóságodat. Te tervezed meg Utadat, Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét. Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni, és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabadulj a kellemetlen gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy, nagy lépést tehetsz afelé, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől. …..

 

 

De… a Negatív Emberek, a Negatív Gondolatok, a Negatív Események…. mindezek nem engedik a Pozitív változások beindulását az életbe. Blokkot képezve meggátolnak abban, hogy Sikeresebb-Egészségesebb-Gazdagabb legyél Szellemben, Lélekben és Testi színten is le vagy Blokkolva!

Segítségemmel és a Mágikus Szertartásom Erejével megszabadítalak a Negatív Energiáktól, amik Blokkolják az életedet! Beindítom az életedre a Pozitív Energiákkal a változásokat! Kérd a Mágia erejét: Még MA!!

Segítek a Negatív Energia Blokkokat Feloldani! + lehetőségként Küldöm a Pozitív Energiákat is!

 

Blokkoldás + Pozitív Energia Küldés Életed MINDEN Területére kihatóan!

Szertartásra való Részvétel Összege ha Csak Magadra kéred: 20.000 Ft.
Szertartásra való Részvétel Összege ha a Családodra kéred: 20.000 Ft.

Negatív Energia Blokkoldás+Pozitív Energiák Bevonzás Mágia!

10 Milliószoros Nap. Mágikus Szertartás a Negatív Energiáktól való Megszabadulás Napja!

Néhány Visszajelzés az Évek óta Sikeres 10 Milliószoros Nap Mágiámról:

Szia Kedves!

Nagyon boldog vagyok, és ezt NEKED köszönhetem! Még tavasszal kértem tőled a  10 milliós mágiádat Blokkjaim oldását, és már a nyáron sok pozitív változás jött az életembe….. 5 Éve élek a férjemmel együtt…. szerettünk volna már gyermeket…. Sajnos, addig semmi nem sikerült,  De…képzeld, most már 3 hónapos anyuka vagyok és nagyon boldog ! Köszönök mindent! Üdv….. Áldás! Judit….

Draga Judit!

Nagyon halas vagyok Neked. Ahogy megcsinaltad a blokkoldast a 10 milliósnapon, mar masnap megoldodott egy 4 eve huzodo ugyem. Sikerult olcson lakast kapni es igy Gyulaval megtudjuk venni es egyutt elhetunk. Annyira BOLDOG VAGYOK. Igy biztos lehetek benne, hogy a dolgok jo iranyba tortennek. Hala neked es legyen csodas napod!

Szeretettel Ibolya

Szia. Köszönöm a mágiád! Valóban működik. Szerelmem kibékült velem, és összeköltözésről beszélünk 🙂 Anyumnak is az egészsége rendbe jött a vérnyomása és a hátfájása is elmúlt! Majd irok még mert kérek újra segítséget. Judit

_______________________________________

  Írd ide a Keresztneved:*

  Írd ide a Születési Év-Hó-Napodat:*

  Írd ide az E-mail címedet:*

  Válassz egy lehetőséget:*
  Csak Magamra kérem: 20.000 FtMagamra és a Családomra is kérem: 20.000 Ft

  Válassz egy Lehetőséget:*
  Magyarországról Banki Utalással Fizetem!Magyarországról Postai Rózsaszín csekken adom fel!Külföldről Utalok, IBAN Kódot kérek!