SZODALIT FÉRFI KARKÖTŐ:

Kimondottan Férfiak részére Ajánlom a 8mm kék Szodalit Gyöngyös karkötőt melyen egy Tigrisfej van. Ez a karkötő az ERŐ-t  szimbolizálja, viselőjét olyan energiákkal vértezi fel, amely nagyban megkönnyíti a nehéz, sőt a harci helyzetek megoldását. Bátorsággal, kitartással  tölti fel az ember auráját, továbbá erősíti a vágyaink megvalósulását.
Viselőjét hozzásegíti az érzelmi egyensúly eléréséhez. Nyugtatólag hat és általa sikerül elérni a céljainkat, terveinket. Erőt, kitartást és magabiztosságot ad. Különösen az érzékeny embereknek ad több önbizalmat, állhatatosságot és bátorságot. Aktivizálja logikus gondolkodóképességet (így segít a tanulásban is). Alvás előtt ha a párnánk alá tesszük, elűzi a bűntudatot és a félelmeket.

LÁVAKÖVES NŐI KARKÖTŐ Különböző színben:

a lávakőnek erős gyógyító és energizáló hatása van. A lávakőnek védő hatása van a negatív energiákkal szemben, segíti a tiszta gondolkodást, elűzi a pesszimista és zavaros gondolatokat. A lávakőből készült karkötő erőt ad mindenféle helyzetben.
Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz. Alvás előtt ha a párnánk alá tesszük,Reggelre teljesen frissen ébredhetünk.

Jön a Születésnap-Névnap-Évforduló-Karácsony? Tökéletes Ajándék a Szeretett Férfit-Nőt ezzel  a karkötővel Meglepni!

ÁRA: 3000 Ft/db + 500 Ft a Postaköltség.

Facebook elérhetőségem, Kattints a Linkre:

Judit Sorselemző-Mesterjós Oldal: https://www.facebook.com/sorselemzes.hu/