Vörös Fonal Átok-Rontás ellen Véd!

 

 

Megvéd bennünket a felénk irányuló ártalmas negatívumoktól!

A Vörös Fonal nem divat-kiegészítő, vagy újkori hóbort,a bal csukló körül viselve. Ez nélkülözhetetlen eszköze a lelki és a testi védelemnek.
Kétszeres funkciója van, megvédi viselőjét mások irigy tekintetétől, valamint hat a mások által “küldött” Átok-Rontás kivédésének! Ezáltal is megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negatívitástól !
Fonalat a bal csuklónkon viselve a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk. Lehetőség szerint MINDIG beavatott szakembertől vegyünk Vörös Fonal-at, NE magunk vegyünk holmi madzagot. Beavatott ember Felszenteli  a fonalat, így hatása 1000% hatékony lesz!

 

A piros fonalam megvéd az ártalmas negatív hatásoktól.
Ha negatív energiákat érzel magad körül és úgy gondolod, hogy hatással van rád,Rendeld meg, amelyet addig viselsz, amíg az magától le nem bomlik. Amikor leszakad, figyelj a jelekre, akkor ugyanis az univerzum üzen neked. Megtette a hatását!

NE Mindenhol kapható vörös fonalat Vásárolj! Rendelj kimondottan olyan személytől aki Energiákkal fel is tölti! Én is hordom a BALL Csuklómon.
Mindig rajtam van és soha nem veszem le. Ebben nyugodtan moshatsz, fürödhetsz… Nem árt semmi neki!

 

Meddig kell hordani?
Saját magától kibomlik amikor megtette a dolgát a védelem, kis szünet után ha úgy érezzük akkor visszaköthető, vagy új rendelhető (4-6 havonta) Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk.

 

1 darab: 3.300 Ft  Postaköltségel együtt

2 darab: 5.300 Ft Postaköltséggel együtt

Megrendelhető az Alábbi email blokkot kitöltve lehet.