Kedves Érdeklődő Leendő Tanítványaim!

Elérkezett az idő, hogy az általam is alkalmazott kártyajóslás “tudományát” tovább adjam Neked! Legelőször a Cigánykártya, (a  “Pletykalapok” )rejtelmeibe- kirakásába-kiolvasásába vezetlek el, /majd a későbbiek folyamán Más kártyavetések /Tarot Angyal-Runa…/ is lesznek, melyeket Tőlem “tanulhatsz”illetve Tud-hatsz meg!/  Mivel Soha, Senkitől nem tanultam a kártyavetést, így a: bennem lévő Tudásom adom át és NEM tanárként tanítalak! Nagy különbség 😉 Én is a Magam módján, -egy súlyos betegség által- fordultam az Ezotéria Világához és merültem el benne Mesterek segítségével. Ennek  immáron 12 éve. Azóta napi szinten több tucat vendégemnek vetem ki a lapokat, segítem őket a problémájuk megoldásában. Mindennap tanulok én is és fejlesztem tudásom hogy ezáltal is még jobban tudjak segíteni! Útmutatást adok a lapok üzenetével, de mivel “dolgozik” a Szabad Akarat, így, hogy meg is teszi-e a javaslást, az már a Kérdezőn múlik! Pozitív visszajelzések tucatjai mutatják, hogy működik a Lapkirakás! 🙂 Olvasni tudni kell a Lapok között, felfedni a Jeleket, meg kell ismerni és Tisztelni kell ahhoz, hogy meg Tudd: Mi volt-van-lesz az életben! Éppen ezért:

 

Otthonról Végezhető Ezoterikus Levelező Tanfolyamot indítok:

Cigánykártya vető és a Kristálygyógyászat.

Miután elvégezted az általad választott Tanfolyamot: OKLEVÉL a Jutalmad, és máris hasznosíthatod a Tudást a mindennapjaidban!

Cigánykártya vető Tanfolyamot Ha ugy érzed, hogy Segítségemmel: Megtanulhatod! 🙂

1.) A Cigánykártya tanfolyam: Elvégzésével képes leszel feltárni a sorsodban rejlő lehetőségeket. Rákérdezhetsz konkrétan egy eseményre, melynek bekövetkeztére vársz, vagy éppen olyasmire, amitől tartasz.
A tanfolyam segít eligazodni a cigánykártya rejtelmeiben.
Használhatod Párkapcsolati, Szerelmi, Egészségügyi, és Karrierrel kapcsolatos elemzésekre. Akár másnak is megjósolhatod a Multat-Jelent-Jövőt!
A cigánykártya vető tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában, és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni. Illetve aki másokon is szeretne segíteni elakadt életét rendbe tenni.

Minden Tananyagot Email levélben kapsz meg! Vagy a Címedre Postázom Ajánlott levélben!

E-Tanfolyamra Folyamatosan lehet Jelentkezni.

Ha felkeltette az Érdeklődésedet, akkor írj: A CIKK alján töltsd ki jelentkezésedet

A  Tanfolyam 10 Tananyagból áll. (Cigánykártya csomagot kérésre Postázok elötte.)

A tanfolyam ára 50.000 Ft Részletfizetés Lehetséges.

Minden elvégzett Tanfolyamról Oklevelet adok! 🙂  Bővebb Infó email váltáskor.

KristályGyógyító Tanfolyam!

A mai orvostudomány is elismeri, hogy a kövekkel való gyógyítás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre. 20 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre. Az anyagokban leirt módszerek segítségével kiválaszthatod a személyes kristályodat, valamint megtanulod majd, hogy melyek azok a kristályok, amelyek segítik az életedet. Tested+lelked+szellemed egyensúlyának visszaállítása kristályok egítségével! Segítségükkel hogyan fokozható a gyógyító képesség a lélek tisztítása és a jólét megszerzése, megtartása.

A kristályok megvédenek a pszichikai támadással szemben, amulettként, védelemként, tanulásra, pénzbevonzására, párkapcsolatra… bármilyen célra megkérheted őket, hogy megkönnyítsék az életedet. Átadva tudásom, megtanítalak hogy és hol használhatod?!

A kristályGyógyászat tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

Tananyagot Email levélben kapsz meg! Bármikor ha elakadsz írhatsz nekem, és én legnagyobb tudásommal: Segítelek!

E Tanfolyamra Folyamatosan lehet Jelentkezni.

A 10 részes levelező tanfolyam ára 30.000 Ft Részletfizetés Lehetséges.

A  Tanfolyam szintén 10 Tananyagból áll.

Minden elvégzett Tanfolyamról Oklevelet adok! 🙂  Bővebb Infó email váltáskor.

Ha felkeltette az Érdeklődésedet a Tanfolyam, akkor írj: A CIKK alján töltsd ki jelentkezésedet.

 

Visszajelzések a Tanfolyamról:

Szia!!

Igen, használom!! Minden nap !!! Az összes kirakási módot amit küldtél “kipróbáltam”,
természetesen a saját életemre vonatkozólag.  Igazad van, a kártya valóban igazat mondja minden esetben.. Értelmezésben is nagy segítségemre voltál, mert ugye az a lényege az egésznek, hogy helyesen értelmezzük a kártyalapok egymásra utaltságát. Köszönöm Neked!! Évek óta érdekel a spiritualitás, ezotéria, és szeretnék a jövőben én is iránymutatást adni, segíteni azoknak akik megtisztelnek bizalmukkal. Rád találtam és ismeretlenül bejelöltelek, mert személyiséged, egyéniséged szimpatikus volt és hiteles. És mivel ugye nincsenek véletlenek, ennek így kellett lennie.  Köszönöm a tanfolyamot, hogy részt vehettem benne és örülök hogy így ismeretlenül is ismerlek   Természetesen még nagyon sok gyakorlás vár rám, állok elébe…

Szép napocskát Neked!!

Beáta

Szia Judit!  Azért választottam  ezt a tanfolyamot,mert  többször jósoltál már nekem, minden bejött és nagyon megtetszett. A célom az, hogy én is tudjak az embereknek ily módon segíteni. Az inerneten néztem a rólad szóló videókat, láttam hogy a nehéz helyzetekből ki lehet jönni. A Tanfolyamon megtanultam a lapok jelentését és összeolvasását is. például: A gyakorlásaim során sokszor kijött a kártyákon, hogy lesz egy látogatóm, hoz egy üzenetet házzal kapcsolatosan. Két héten belül meglátogatott édesanyám, azzal a hírrel, hogy a család szeretné megbeszélni a szülői házzal kapcsolatos öröklési dolgokat.      Szia!                        Hálás köszönet!                                    Móni

Szia drága Judit nagyon örülök hogy rád találtam már egy ideje figyeltem a munkád nagyon tetszett.Aztán úgy döntöttem jelentkezek a tanfolyamra nagyon érdekesnek találom ezt a munkát és nagyon érdekel ezért is szeretnék vele foglalkozni mert nagy bennük az igazság mert a kártyák nem hazudnak!!!Nagyon érdekel a spiritualitás az ezotéria nagyon sokat olvastam róla és szeretnék segítenni az embereknek akik bizalommal fordulnak hozzám.Drága Judit nagyon köszönöm hogy rád találtam hálás vagyok érte szép napot😘 Iveta Komáromból