RUNA  PÉNZ-SIKER-SZERENCSE

 

 

 

(a pénz mágiája :a siker és szerencse vonzása)

 

 

Pénz- és sikermágia:
Új állás, anyagi haszon, gyarapodás, jólét, jó szerencse, új vállalkozás elindítása, üzlet felvirágoztatása, Több fizetés, vagy “zsírosabb állás” bevonzására kiválóan alkalmas. Ha elégedetlen vagy anyagi helyzeteddel, akkor a pénzmágia való neked!
Aki sikeres, elismert ember szeretne lenni, kezdjen el a jóléten gondolkodni. …
Nem fog semmi, Hit és Tett nélkül. Elvárom azt, hogy Hidd és Tudd: MEGÉRDEMLED.
A pénzenergia mindenki életében ott van, csupán engedni kell hatni.
Egy különleges felszabadító RÚNA MÁGIA segítségével ezt meg lehet tenni.

NEM az eddig ismert: Blokkoldó vagy Bevonzó Mágia, ez ennél Sokkal de Sokkal hatásosabb!

Hatása:

Siker és előrelépés a munkában. Nehéz helyzetben lévőknek szerencsés fordulat. Szerencsés időszak Munka-Hivatásban, Anyagi kintlévőségek Bevételében,

Bővebb Infó: A lenti email blokk kitöltésével kapod meg Üzenetben.

ÁRA: 40.000 Ft

 

 

 

                                                                              RUNA SZERELMI MÁGIA

 

                                                                 Szerelem Bevonzása és Megtartása

A szerelemi mágia egyidős az emberiséggel. RUNA MÁGIA segít abban, hogy megtaláljad vagy megtartsd  az igazi társadat. Nem tudsz megfelelõ partnert találni? Unalmassá vált a kapcsolatod? Nagyon hatásos meglévő kapcsolatok megerősítésére vagy a tétovázó kedves biztatására is.

Segíteni tud, de hinni kell benne. Azt azonban a szertartások elvégzése előtt jó tisztázni, hogy csak olyat végzek el , ami nem bánt másokat, nem szakít szét párokat, családokat. Tiszta és Csakis FEHÉR MÁGIA amit használok. SOHA nem teszek FEKETE MÁGIÁ-t, mert ez bizony Visszaüt (!) A szerelmi mágia csak azoknak segít, akik tiszta szívvel és tiszta vágyakkal kérik. Ezért elöbb megnézem: Van e bármi akadálya a  Mágiának. Ha Igent mondok a Mágia elvégzésre, akkor a Hatás NEM marad el.

(SOHA NE Végezz csak úgy Önmagad semmiféle Mágiát, amit az Interneten fenn vannak, mert Többet ártasz vele, és nagyon nehéz lesz helyre hozni a károkat. A mágiában egyfajta mágikus etika működik, és aki nem veszi figyelembe, az pórul jár: amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza.Nem egy Vendégem jön azzal, hogy Ezt, meg Ezt tette, és még rosszabb mint volt a Kapcsolat, vagy épp olyan “Mágus”-nál járt ki Szerelem helyett Átkot tett rá! Sőt…)

Mivel a mágiában az univerzum energiáit mozgósítom, ezzel az erővel nem lehet visszaélni (!). Nem javasolt rendszeresen RUNA SZERELMI MÁGIÁ-t csináltatni, minden egyes kapcsolat közben és után. A helyén kell kezelni a súlyát. Nincs szabály, hogy hányszor vehető igénybe, de 1-2 alkalom még akkor is bőven elég az életed szerelmét így is megtartod.

Tehát ha Bizonytalan vagy a Kapcsolatodban, Nem tudsz megfelelõ partnert találni? Unalmassá vált a kapcsolatod? Nagyon hatásos meglévő kapcsolatok megerősítésére vagy a tétovázó kedves biztatására is.

ÁRA: 50.000 Ft.

_____________________________________

Néhány visszajelzés a MÁGIA hatásáról:

Szerelem RUNA Mágiám:

Szia Kedveském! Hát képzeld el,tegnap este rámirt a szerelmem. Találkozni akar velem, imád és velem akarja tölteni a szerdai estét.
Nagyon boldog vagyok!  És most szombaton is keresett az egyik szórakozóhelyen, de én nem voltam csak a barátnõim. ?? Ugyhogy Drága
Barátnõm ezt Neked Köszönhetem, és Köszönöm is! Jelentkezek, ha történik valami. Legyen nagyon szép a napod! Puszillak <3

 

Szia Judit! Alig vártam hogy én is beszámolhassak neked a jóról és a bekövetkezésről, mert ez valami csoda!

Kb. 3 hete csináltuk a szerelmi mágiád és azóta felpörögtek az események.

Nem is hittem hogy ilyen erősek az Energiák. bár elötte nézted a képletünket és benne vagyunk egymás életébe.
Tegnap csörgött a telefonom és bár nem veszek fel ismeretlen számot, de mintha jelezték volnaodafentről, hogy Vedd fel!
Ő volt az! Kérte hogy beszéljük meg és ha lehet kezdjük el újra!
Köszönöm Judit!
Anita

___________________________________________

Pénz Bevonzó RUNA Mágiám:

Szia Judit!

Ma vettem egy Kaparós Sorsjegyet és: NYERTEM! ?? Igaz nem valami sok…. de 25 ezer az bizony nekem PONT JÓ! Ja….. Felvettek a másik
melóhelyre amit még márciusban megpályáztam! FELVETTEK és a fizum is 50 ezerrel több! Nem ment volna Nélküled! Köszönöm! Te egy Angyal
vagyol! ?? Most még a Szerelmet Mágiázzuk be ezzel a runával drága Juditom! puszillak!

 

Képzeld! Most értesítettek hogy enyém az állás a hivatalba!!! Kiemelt bérezés, szállás
nem elég ogy előléptettek még autót is kapok, hogy járjam a körzetemet. Mindezt tudtam, de nem akartam elhinni hogy ÉN kaptam meg! Arról nem is beszélve, hogy volt egy kinntlévőségem és azt is küldte az illető! pedig már rég lemondtamróla! Judit! Én annyira boldog vagyok hogy RÁD találtam, és egyenesbe került az életem!
Örök HÁLA!
Marika
Nem tudom, de amióta megírtad a számaim, és csináltunk Pénz bevonzó Runa Mágiát, én azóta csak kapkodom a fejemet! Kezdődött azzal, hogy kifizették a túlóra pénzem ami nem kis summa volt de már rég lemondtam róla!!! Minden másnap húzok sorsjegyet és mindig van kisebb nagyobb összeg, de most 50 ezret kapartam le! Fantasztikus dolog és hálás vagyok érte! Köszönöm. puszi….

Ha Érdekel és lehetőséget Kérsz a RUNA MÁGIA elvégzésére akkor Írj emailt az alábbi email blokk kitöltésével:

 

-Judit Sorselemző-Mesterjós-