Mi is az Átok? Hogy is hat a Rontás? Mik még az Átok-Rontás Jelei?

Átkot és rontást küldeni szinte minden ember képes, és ezt leginkább rosszindulatból, féltékenységből és irigységből fakadó ártó szándékkal teszik. De sajnos a Mai Világban van nem egy “Jós” aki Kérésre Átkot-Rontás tesz Direkt valakire! Ez már Felkete Mágia! Én Csak Fehér Mágiával, és Tiszta Energiákkal dolgozom!

Átkot és rontást nem csak emberre, hanem szinte bármire – állatra, tárgyra, házra, autóra, könyvre … és még hosszasan sorolhatnám, hogy mire – lehet tenni.

Ha az alábbi tünetek együttes jelentkezését tapasztalod, érdemes elgondolkodnod, van-e valaki, aki befolyásolni akarná vagy éppen romlást szeretné, és szívesen az ártana neked és családodnak?!

Észrevetted hogy egy idő óta folyton fáradt vagy, energiaszinted alacsony, nyugtalan vagy és nem találod a helyed, sehol nem érzed jól magad?

Nem tudsz a megszokott ágyadban aludni, elkívánkozol belőle, akár sokkal kényelmetlenebb pihenőhelyre is?

Furcsa, fizikai tünetekkel nem magyarázható, orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzéseket észlelsz magadon, torkod, hasad, nemi szerved tájékán szorító, fullasztó, görcsös állapotokat tapasztalsz? Szíved időnként felnyilall, nagyot lódul, esetleg hőhullámok öntenek el?

Hangulatod változékony, ok nélkül jó vagy rossz kedved támad, ezek egymásba is átcsapnak?

Úgy érzed, hogy nem tudsz tisztán gondolkodni, mintha valamilyen köd lepné el a világot, minden homályossá válik, s az a benyomásod, hogy nehezebben vagy képes koncentrálni?

Minden különösebb ok nélkül elszeparálódsz korábbi barátaidtól, gyakran vagy egyedül, nem kívánkozol sehová?

Van valamilyen furcsa vagy új tárgy a környezetében, amely mellett tompa rossz érzésed támad? Eltűnt valamilyen kedves holmid, ruhád, amihez nagyon ragaszkodtál, vagy nagyon régóta birtokoltad? Úgy érzed nincs energiád vagy már reggel fáradtan ébredsz? Egy gondolat nem hagy békén, vagy folyamatosan valaki eszedbe jut?Belekezdesz mindig egy új ötlet megvalósításába, és soha nem tudod véghezvinni? Haragosod van és bejött, amit rád mondott? Folyamatosan elveszted a szeretteidet? Nem alakulsz a saját életeddel, “csődtömegnek” tartod magad? Sok betegség van a családodban?  Úgy érzed, vankörülötted valaki? Látsz árnyékokat feltűnni a lakásodban?

Valaki este molesztál? Forgolódsz az ágyadban? Nem tudsz aludni? Hallasz furcsa zajokat? Érzel büdös szagokat? Tarkó tájékon bizseregő érzést érzel? Többször kiráz a hideg? Elromlik a Mikró, Autó, vagy bármelyik háztartási géped? Sorra mondják fel a szolgálatot, és nem tudod Mi az ok?

Többször is volt úgy hogy Otthon hagytad a kulcsod, jogsid, fontos papírokat?…. Mindig útközben jutott eszedbe hogy vissza kell (!) menned? Érezted azt, hogy egy egy balesetet épp hogy “megúszol”?

Sorolhatnám még a tüneteket, de Te Magad is nagyon jól tudod: Ezek Nem A Te Gondolataidból születtek meg, és azt is tudod, hogy már: ELÉG!
Sikeres és Boldog akarsz lenni az Életedben? Kell elég Pénz?  Jó munka? Egészség? Párkapcsolat? Békesség és Szeretet?….
Mert, hogy mindez “elveszett”? NEM! Valaki Tudatosan Rosszat akar Neked! és a Családodnak! Ugye, hogy ELÉG volt már?

DE…..

Egy dolgot azonban érdemes észben tartani! Csak akkor tudok segíteni, ha te is 100 %-ban odateszed magad a saját ügyed mellé! Ne gondolkodj Negatívan, és Ne süllyedj bele az Önsajnálatba! Csak akkor Tud a Mágia
Sikerülni, ha Te Magad is a Jóban hiszel, abban, hogy Jó és egyre Jobb az Életed! Ha Így teszel, akkor viszont:

A családi átok olyan generációs átok,ami egyenes ágon öröklődik,hét generációra fejti ki hatását.

 

Valaki úgy átkozta meg az ősödet,hogy annak a fia vagy a lánya is vigye tovább az átkot,majd annak a fia vagy a lánya is,és még háromszor megyünk előre az időben,tehát az átok elsődleges elszenvedője esetleg az ük-ük-ük nagyanyád vagy nagyapád volt,de lehet,hogy te nem az utolsó vagy a sorban,hanem te is képes vagy leszármazottaidnak továbbörökíteni ezt az átkot.

Vannak fura családi helyzetek,családi furcsaságok,akár tragédiák is,melyek felbukkannak szinte minden generáció életében,esetleg más-más köntösbe bújtatva.
Ilyen helyzet lehet például,ha minden házas nő elválik és egyedül éli le az életét,vagy nincs szerencséje a férfiakkal,vagy a család elszegényedik házasság után,vagy állandó veszekedések vannak a családtagok között,de bármilyen helyzet adódhat – ez egyedül attól függ,hogy a régi átkozó mivel sújtotta a családot.
Sok spirituálisan érzékeny ember érzékeli tudat alatt ezt az átkot,és megpróbál úgy védekezni ellene,hogy nem is megy bele olyan élethelyzetbe,ahol az átok foghatna rajta.

Ám ez az átok megszüntethető.

Már az átok levételét követő második napon érezhető egy erős felszabadulás,a szeretet önszeretet áramlásának felerősödése,könnyedség érzés,és vidámság.

Átok Levételhez NEM kell személyes részvétel! Kérd a Kék Linkre kattintva vagy üzenetben

Fotó kell rólad és születési Év-Hó-Nap.

TUDOK  SEGÍTENI!  Csak Kérned KELL!

Írj az alábbi Email blokkon nekem, és Felveszem Veled a Kapcsolatot.
Megszabadítalak Téged és/vagy a Családodat érő Átok-Rontástól!

Bővebb Infó – Ár és Teendő a válasz emailbe. De annyit Tudnod Kell: NEM olcsó a Levétel! Nem fillérekről beszélek, de ha Megtapasztalod a Jót, Elfeleded a Rosszat egy életre!

Áldás!

Néhány visszaigazolás a Facebook oldalamról ami üzenetben vagy email levélben jött:

“Szia Judit. Nem is tudom hogy köszönjem meg neked, de amióta elvégezted az Átok levételt és Védelmet is tettél rám, minden olyan jól működik, és semmi sem akadályoz meg benne, hogy valóra váltsam az álmaim! Köszönöm Neked! Amikor végeztük aznap este hidegrázásom volt… borzongás…. fej és hátfájással… ott volt az ÁTOK, de másnaptól mindez elmult és azóta is kellemes az közérzetem! …..”

Kedves Judit Jósnő.

Köszönöm a segítséget amit a családomnak tettél fantasztikus! Volt családi átok-rontás levétel, ami nálunk 7 generációsan volt és azóta minden sokkal jobb. Egészségileg is sokat használt, mert nem fáj a gerincem és a szívem se kalapál összevissza. D e a legnagyobb boldogságom, hogy a levétel után 1 héttel felhívott a lányom, és hazajön 7 év után!
Köszönöm Drága Judit!
Örökké hálás leszek neked!
Áldás!

Szia Judit! Csak vissza igazolom az áldásos munkádat, még decemberben kértem a rontás eltávolítását a családomról. mert csak folyt ki a pénzünk az ablakon, iába 12 óráztunk a párommal…. semmit nem tudtunk félre tenni, mert mindig valami vagy elromlott, vagy beteg lett valaki a családunkból. Nos, azóta minden megváltozott és pozitív irányba. Köszönöm neked Judit és tiszta szívből kérem a sorsot hogy tartson meg téged még 100 évig, hogy segíthess az embereken!