A családi átok olyan generációs átok,ami egyenes ágon öröklődik,hét generációra fejti ki hatását.

Valaki úgy átkozta meg az ősödet,hogy annak a fia vagy a lánya is vigye tovább az átkot,majd annak a fia vagy a lánya is,és még háromszor megyünk előre az időben,tehát az átok elsődleges elszenvedője esetleg az ük-ük-ük nagyanyád vagy nagyapád volt,de lehet,hogy te nem az utolsó vagy a sorban,hanem te is képes vagy leszármazottaidnak továbbörökíteni ezt az átkot.

Vannak fura családi helyzetek,családi furcsaságok,akár tragédiák is,melyek felbukkannak szinte minden generáció életében,esetleg más-más köntösbe bújtatva.
Ilyen helyzet lehet például,ha minden házas nő elválik és egyedül éli le az életét,vagy nincs szerencséje a férfiakkal,vagy a család elszegényedik házasság után,vagy állandó veszekedések vannak a családtagok között,de bármilyen helyzet adódhat – ez egyedül attól függ,hogy a régi átkozó mivel sújtotta a családot.
Sok spirituálisan érzékeny ember érzékeli tudat alatt ezt az átkot,és megpróbál úgy védekezni ellene,hogy nem is megy bele olyan élethelyzetbe,ahol az átok foghatna rajta.

Ám ez az átok megszüntethető.

Már az átok levételét követő második napon érezhető egy erős felszabadulás,a szeretet önszeretet áramlásának felerősödése,könnyedség érzés,és vidámság.

Átok Levételhez NEM kell személyes részvétel! Kérd a Kék Linkre kattintva vagy üzenetben

Fotó kell rólad és születési Év-Hó-Nap.

TUDOK  SEGÍTENI!  Csak Kérned KELL!

Írj az alábbi Email blokkon nekem, és Felveszem Veled a Kapcsolatot.
Megszabadítalak Téged és/vagy a Családodat érő Átok-Rontástól!

Bővebb Infó – Ár és Teendő a válasz emailbe. De annyit Tudnod Kell: NEM olcsó a
Levétel! Nem fillérekről beszélek, de ha Megtapasztalod a Jót,
Elfeleded a Rosszat egy életre!

Áldás!

Néhány visszaigazolás a Facebook oldalamról ami üzenetben vagy email levélben jött:

Átok-Rontás Levétel + Védelem, Háztisztítás:

“Szia Judit. Nem is tudom hogy köszönjem meg neked, de amióta elvégezted az Átok levételt és Védelmet is tettél rám, minden olyan jól működik, és semmi sem akadályoz meg benne, hogy valóra váltsam az álmaim! Köszönöm Neked! Amikor végeztük aznap este hidegrázásom volt… borzongás…. fej és hátfájással… ott volt az ÁTOK, de másnaptól mindez elmult és azóta is kellemes az közérzetem! …..”

Kedves Judit Jósnő.
Köszönöm a segítséget amit a családomnak tettél fantasztikus! Volt családi átok-rontás levétel, ami nálunk 7 generációsan volt és azóta minden sokkal jobb. Egészségileg is sokat használt, mert nem fáj a gerincem és a szívem se kalapál összevissza. D e a legnagyobb boldogságom, hogy a levétel után 1 héttel felhívott a lányom, és hazajön 7 év után!
Köszönöm Drága Judit!
Örökké hálás leszek neked!
Áldás!

Szia Judit! Csak vissza igazolom az áldásos munkádat, még decemberben kértem a rontás eltávolítását a családomról. mert csak folyt ki a pénzünk az ablakon, iába 12 óráztunk a párommal…. semmit nem tudtunk félre tenni, mert mindig valami vagy elromlott, vagy beteg lett valaki a családunkból. Nos, azóta minden megváltozott és pozitív irányba. Köszönöm neked Judit  és tiszta szívből kérem a sorsot hogy tartson meg téged még 100 évig, hogy segíthess az embereken!

“Kedves Judit. Anyukám azt mondta, hogy feltétlen mondjam meg ha beszélünk, hogy egy istennő vagy és hogy örökké hálás lesz neked, amiért megtisztitottad a rontástól… Még áprilisban csináltad távban és azóta minden egészségügyi problémája elmult, és még a házat is ugy néz ki hogy eltudjuk adni! Hát igen… aki tud az tud! Profi módon csináltad! Köszönjük szépen! ”