bejelentkezes-kepv2

 

 

A szolgáltatásaim elérését szeretném lehetővé tenni a tőlem távol lakóknak beleértve a határon túli magyarok számára is.

Otthonról, kényelmesen a gép előtt tudhatod meg a jövődett, ismerheted meg sorsodat, fel teheted  kérdéseid a jövőddel, családoddal, párkapcsolatod és anyagi helyzeteddel és egyéb dolgokkal kapcsolatban. Ha valamilyen problémád van akkor együtt keresünk rá megoldást.

Ha nem tudsz személyes jóslásra eljönni vagy messze laksz, külföldön élsz, nincs időd, vagy egyéb okok miatt helyhez vagy kötve, akkor a technika adta lehetőségen keresztül (Skype) tudunk konzultálni. Ez a módszer ugyanúgy működik a távolból mint személyesen, hiszen Nem kell itt legyél hogy Rád hangolódva a hangod által Segíteni tudjak! Választhatsz 15 perc, vagy 30perc Jóslást is. Amibe az Átok-Rontás Vizsgálat is benne lesz! Vegyél fel Skype kapcsolatra: Skype: b.judit661
Időpontot egyeztetünk amikor Te is ráérsz és Én is Ráérek.Természetesen Előre utalással dolgozom. Banki átutalás vagy Postai Rózsaszín csekk feladás lehetőségvel.
Van 15 - 30 perces Skype Jóslásra lehetőség. Attól függően, mennyire van tele a Naptáram. Természetesen Víber és Messenger Jóslásra is ugyanígy Működik a Jóslás.

A 30 perces Skype Jóslásban benne van az: ÁTOK-RONTÁS-NEGATÍVENERGIA Vizsgálat is!

 

ÁRAK:

15 Perces Skype Jóslás: 5000 Ft-

30 Perces Skype Jóslás: 10.000 Ft-

Szerencse(szám)Kód: Plusz 5000 Ft.

 

Skype Letöltése Számítógépre, Mobilra, Tabletre... A Legegyszerűbben ITT: http://www.skype.com/hu/

Bővebb Infóért az email blokkot töltsd ki!
Fenn vagyok a Facebookon a Linkre Kattintva megtalálod:

 

Facebook Judit Sorselemző-Jósnő: https://www.facebook.com/sorselemzes.hu/

Privát Oldalam ahol Követni is tudsz: https://www.facebook.com/judit.benko1

 

 

Megrendelés

Rendeld meg most közvetlenül a Webáruházból!

Rendeld meg most közvetlenül a Webáruházból!